ACTIVELE NOASTRE

Rulati pentru mai multe informații

Centurion Motor Oil
AssetsExpert in lubrifianți
Expert in lubrifianți premium și uleiuri de motor: Peste 40 de ani de experiență în lubrifianti și uleiuri de motor a echipei noastre. Expertiză tehnică, un plus de energie și profesionalism la dispoziția dumneavoastră!

Produse de prima calitate:
O gamă completă de lubrifianți Premium și uleiuri de motor pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs., în toate sectoarele de activitate ...

Proximitate, reactivitate și dinamism:
Proximitate, reactivitate și dinamism: În Bratislava, în inima Europei, în apropierea autostrazilor pentru servicii personalizate și reacție optimă în caz de defecțiune. Ascultam nevoile dvs., dispunem de echipe cu capacități multilingve necesare pentru a vă servi în limba engleză, spaniolă, slovacă, cehă, maghiară, poloneză, italiană, croată, sârbă, germană, rusă, chineză, arabă, turcă ...

Companie și consultant:
Fiind în slujba dezvoltării activităților voastre, rămânem la dispozitia voastră, pentru satisfacția dvs. Deplină

Efficient management:
A superior performance compared to global standards brokers

Platformă logistică la dispoziția dumneavoastră:
De la 500.000 la 1 milion de litri în stoc pe platformele noastre din Bratislava și o echipă de logistică pregătită să vă asigure toate provocările! O mare experiență de export este de mare folos pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Un parteneriat cu liderii mondiali . Ne angajam de partea dvs. cu sprijinul concret al liderilor mondiali, cum ar fi: MOTUL, PETRONAS, CASTROL, SHELL, TOTAL, REPSOL, ETC ..... Suntem uneori asociati cu unii dintre importatorii lor, sau noi înșine sutem importatorul unei țări pentru a limita intermediarii și, prin urmare,pentru o garanție a celor mai mici prețuri!